232522.jpg

Tein tämän lähes normaalin makkarakeiton tapaan,mutta lisäsin siis joukkoon punajuurta ja hieman makaroniakin...oikeaan borssiinhan kuulu kaalia yms.

6 perunaa kuorittuna ja pilkottuna
(keittojuureksia pussi)tai
2 porkkanaa pilkottuna tai raasteena
1 sipuli silppuna
pala selleriä raasteena
3 punajuurta raasteena tai ohuina suikaleina
1 lihaliemikuutio
noin 1 l vettä
muita mausteita oman maun mukaan(yrttejä,pippuria)
200 g  makkaraa kuutioina(kevyt)
(1 dl makaronia )

Kuullottele juureksia tilkassa öljyä.Lisää vesi ja anna niiden kiehua jonkin aikaa(n.15 minuuttia)Lisää pilkotut perunat,liemikuutio,(makaronit)ja mausteita.Anna kiehua niin että kaikki ainekset ovat kypsiä.Ruskista makkarapaloja kevyesti pannussa ja lisää ne keittoon.