199980.jpg

200 g digestive keksejä murskattuna
70 g margariinia sulatettuna

Murskaa keksit ja sekoita ne sulatetun margariinin kanssa.Painele irtopohjavuokaan.Anna olla viileässä,kun teet täytteen.

TÄYTE:
2 pussia nougat-valkosuklaamousse aineksia
1 prk rahkaa
2 dl kermaa
sokeria maun mukaan
1 patukka dubbel nougat suklaata(maraboun)
4 liivatelehteä + tilkka vettä(liota liivatteita noin 10 minuuttia)

Valmista nougat mousse paketin ohjeen mukaan.Sekoita rahkaan hieman sokeria ja lisää nougat vaahtoon.Vatkaa kerma ja lisää nougat-rahkaseokseen.Pilko nougat suklaa ja lisää muiden ainesten joukkoon.Sulata liivatteet pieneen vesitilkkaan ja sekoita ohuena nauhana nougatseokseen.Kaada täyte keksipohjalle ja hyydytä mielellään yön yli.
Tämä oli pehmeän ja lempeän makuista.